Woro Widowati Wes Tatas Lagu MP3 dan Video Download

Woro Widowati Wes Tatas

Gambar Woro Widowati Wes Tatas

Listen: 111.8K

Date: 15 Jan 2021

Duration: 4:05

Likes: 4.5K

Woro Widowati Wes Tatas Video :

Description:

Woro Widowati Wes Tatas, Tak eleng-eleng mbiyen
Tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan
Pungkase umurku

Nanging saikine
Kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili
Wes tekan segoro

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Reff:
Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah wes tak ngalah

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Reff:
Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah wes tak ngalah

Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah wes tak ngalah..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Woro Widowati Wes Tatas Mp3 Gratis, download mp3 Woro Widowati Wes Tatas, download musik Woro Widowati Wes Tatas, download Video Woro Widowati Wes Tatas, Woro Widowati Wes Tatas mp4
Download Lagu