Slow On Ikhlas Nompo Lagu MP3 dan Video Download

Slow On Ikhlas Nompo

Gambar Slow On Ikhlas Nompo

Listen: 5.2K

Date: 21 Jan 2021

Duration: 7:01

Likes: 773

Slow On Ikhlas Nompo Video :

Description:

Slow On Ikhlas Nompo, Mbiyen koe tau singgah
Mbiyen tau ono
Ning awakmu ora betah

Opo koe ra ngelingi
Ora ngrumangsani
Awakmu sing tak tres..nani
Aku ikhlas koe lungo

Koe ora ngrasakke
Opo sing tak rasakke
Mugo wae koe ra entuk karmane

Reff:
Tak tompo loroku
Tak trimo lungamu
Senadyan tresno iki
Isih ono ning ati

Tak ikhlaske wae
Koe karo liyane
Senadyan du jodone
Aku ro koe ra iso didadekke

Opo koe ra ngelingi
Ora ngrumangsani
Awakmu sing tak tres..nani
Aku ikhlas koe lungo ooo

Koe ora ngrasakke
Opo sing tak rasakke
Mugo wae koe ra entuk karmane

Reff:
Tak tompo loroku
Tak trimo lungamu
Senadyan tresno iki
Isih ono ning ati

Tak ikhlaske wae
Koe karo liyane
Senadyan du jodone
Aku ro koe ra iso didadekke

Koe ora ngrasakke
Opo sing tak rasakke
Mugo wae koe ra entuk karmane

Reff:
Tak tompo loroku
Tak trimo lungamu
Senadyan tresno iki
Isih ono ning ati

Tak ikhlaske wae
Koe karo liyane
Senadyan du jodone
Aku ro koe ra iso didadekke
Cen wis garise eee eee he he

(gusti kulo ikhlas..)
Kudu tak ikhlaske..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Slow On Ikhlas Nompo Mp3 Gratis, download mp3 Slow On Ikhlas Nompo, download musik Slow On Ikhlas Nompo, download Video Slow On Ikhlas Nompo, Slow On Ikhlas Nompo mp4
Download Lagu