Nadya Jessica Kesuwun Lagu MP3 dan Video Download

Nadya Jessica Kesuwun

Gambar Nadya Jessica Kesuwun

Listen: 68.8K

Date: 05 Apr 2021

Duration: 5:15

Likes: 747

Nadya Jessica Kesuwun Video :

Description:

Nadya Jessica Kesuwun, Mergo paran tah riko
Kok demen nyang isun iki
Keneng paran tah riko biso welas
Hang sampek gedigi

Padahal riko wis weruh
Kabeh lakon hang sun liwati
Semono magih kebukak lawang ati
Kanggo awak iki

Suwun kesuwun awak kulo gusti
Masio gedigi magih ono hang melasi
Gedine roso welas asih riko
Sun genggem sun rangkul lan sun jogo

Mergo paran tah riko
Kok demen nyang isun iki
Keneng paran tah riko biso welas
Hang sampek gedigi

Padahal riko wis weruh
Kabeh lakon hang sun liwati
Semono magih kebukak lawang ati
Kanggo awak iki

Suwun kesuwun awak kulo gusti
Masio gedigi magih ono hang melasi
Gedine roso welas asih riko
Sun genggem sun rangkul lan sun jogo

Suwun kesuwun awak kulo gusti
Masio gedigi magih ono hang melasi
Gedine roso welas asih riko
Sun genggem sun rangkul lan sun jogo

Lan sun jogo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nadya Jessica Kesuwun Mp3 Gratis, download mp3 Nadya Jessica Kesuwun, download musik Nadya Jessica Kesuwun, download Video Nadya Jessica Kesuwun, Nadya Jessica Kesuwun mp4
Download Lagu