Kudune Aku Sing Neng Sandingmu Cak Sodiq Lagu MP3 dan Video Download

Kudune Aku Sing Neng Sandingmu Cak Sodiq

Gambar Kudune Aku Sing Neng Sandingmu Cak Sodiq

Listen: 1.5K

Date: 30 Dec 2020

Duration: 7:01

Likes: 117

Kudune Aku Sing Neng Sandingmu Cak Sodiq Video :

Description:

Kudune Aku Sing Neng Sandingmu Cak Sodiq, Ra sedino rong dino
Koe pacaran karo aku
Ramung bapak ibu
Wong sak kampung ngerti aku

Koyo ra percoyo
Nompo kenyataan ini
Kowe ninggal aku
Ngaboti tresno anyarmu

Wes tak cobo ngilangake
Roso trsno jrone dodo
Nanging aku ra biso
Ngiklas ake kowe lungo
Roso atiku iki
Tetep orung biso trimo
Weroh awakmu
Nyading karo wong liyo

Kudune sing neng sanding kuwi aku
Seng duweni tresno gede neng awakmu

Kudune sing neng sanding kuwi aku
Dudu wong liyo seng lagi bok kenal seminggu

Ra sedino rong dino
Koe pacaran karo aku
Ramung bapak ibu
Wong sak kampung ngerti aku

Koyo ra percoyo
Nompo kenyataan ini
Kowe ninggal aku
Ngaboti tresno anyarmu

Wes tak cobo ngilangake
Roso trsno jrone dodo
Nanging aku ra biso
Ngiklas ake kowe lungo
Roso atiku iki
Tetep orung biso trimo
Weroh awakmu
Nyading karo wong liyo

Kudune sing neng sanding kuwi aku
Seng duweni tresno gede neng awakmu

Kudune sing neng sanding kuwi aku
Dudu wong liyo seng lagi bok kenal seminggu

Ra sedino rong dino
Koe pacaran karo aku
Ramung bapak ibu
Wong sak kampung ngerti aku

Koyo ra percoyo
Nompo kenyataan ini
Kowe ninggal aku
Ngaboti tresno anyarmu

Wes tak cobo ngilangake
Roso trsno jrone dodo
Nanging aku ra biso
Ngiklas ake kowe lungo
Roso atiku iki
Tetep orung biso trimo
Weroh awakmu
Nyading karo wong liyo

Kudune sing neng sanding kuwi aku
Seng duweni tresno gede neng awakmu

Kudune sing neng sanding kuwi aku
Dudu wong liyo seng lagi bok kenal seminggu

Kudune sing neng sanding kuwi aku
Seng duweni tresno gede neng awakmu

Kudune sing neng sanding kuwi aku
Dudu wong liyo seng lagi bok kenal seminggu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Kudune Aku Sing Neng Sandingmu Cak Sodiq Mp3 Gratis, download mp3 Kudune Aku Sing Neng Sandingmu Cak Sodiq, download musik Kudune Aku Sing Neng Sandingmu Cak Sodiq, download Video Kudune Aku Sing Neng Sandingmu Cak Sodiq, Kudune Aku Sing Neng Sandingmu Cak Sodiq mp4
Download Lagu