Sing Tenang Kepekso Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Sing Tenang Kepekso Tresno

Gambar Sing Tenang Kepekso Tresno

Listen: 2.2K

Date: 10 Nov 2020

Duration: 5:18

Likes: 300

Sing Tenang Kepekso Tresno Video :

Description:

Sing Tenang Kepekso Tresno, Tak akoni aku ora tresno
Ati iki saktenane ora nggo sliramu
Pingin tak rampungke
Hubunganku ro kowe
Loro atiku ngapusi sabendinane

Perih kepekso aku
Njalani kisahku iki
Kesel rogo iki aku leh ngrasakke

Wis cukup mendingan
Awak dewe bubaran wae
Mergo tresnoku jebule ora nggo kowe

Reff:
Tresno iki ra iso tak peksakke
Mesti kudu aku jujur karo kowe
Kesikso batinku njalani kisah iki
Ngapurane yen aku nglarani atimu

Perih kepekso aku
Njalani kisahku iki
Kesel rogo iki aku leh ngrasakke

Wis cukup mendingan
Awak dewe bubaran wae
Mergo tresnoku jebule ora nggo kowe

Reff:
Tresno iki ra iso tak peksakke
Mesti kudu aku jujur karo kowe
Kesikso batinku njalani kisah iki
Ngapurane yen aku nglarani atimu

Tresno iki ra iso tak peksakke
Mesti kudu aku jujur karo kowe
Kesikso batinku njalani kisah iki
Ngapurane yen aku nglarani atimu
Ngapurane yen aku nglarani atimu
Ngapurane wis cukup semene wae..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Sing Tenang Kepekso Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Sing Tenang Kepekso Tresno, download musik Sing Tenang Kepekso Tresno, download Video Sing Tenang Kepekso Tresno, Sing Tenang Kepekso Tresno mp4
Download Lagu