Syahiba Saufa Ketutup Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Ketutup Tresno

Gambar Syahiba Saufa Ketutup Tresno

Listen: 20.1K

Date: 18 Apr 2021

Duration: 4:30

Likes: 468

Syahiba Saufa Ketutup Tresno Video :

Description:

Syahiba Saufa Ketutup Tresno, Banyu ning langit uwis temetes
Nandani wis direstui bumi
Tresnoku sing jeru iki
Mung kanggo seliramu siji
Ra ono sing iso ngalangi

Wong liyo arep ngomong kepiye
Nyeritake kabeh elekmu
Jarene kowe koyo ngene
Jare kowe koyo ngono
Aku wis ora peduli

Reff:
Sing tak cekel kowe
Serius karo aku
Tulus karo aku
Ra bakal ninggalke aku

Aku ra peduli
Kabeh masa lalumu
Kabeh ceritomu
Wis ketutup karo tresnomu

Wong liyo arep ngomong kepiye
Nyeritake kabeh elekmu
Jarene kowe koyo ngene
Jare kowe koyo ngono
Aku wis ora peduli

Reff:
Sing tak cekel kowe
Serius karo aku
Tulus karo aku
Ra bakal ninggalke aku

Aku ra peduli
Kabeh masa lalumu
Kabeh ceritomu
Wis ketutup karo tresnomu

Sing tak cekel kowe
Serius karo aku
Tulus karo aku
Ra bakal ninggalke aku

Aku ra peduli
Kabeh masa lalumu
Kabeh ceritomu
Wis ketutup karo tresnomu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Ketutup Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Ketutup Tresno, download musik Syahiba Saufa Ketutup Tresno, download Video Syahiba Saufa Ketutup Tresno, Syahiba Saufa Ketutup Tresno mp4
Download Lagu