Ndasku Mumet Ndasmu Piye Lutfiana Dewi Lagu MP3 dan Video Download

Ndasku Mumet Ndasmu Piye Lutfiana Dewi

Gambar Ndasku Mumet Ndasmu Piye Lutfiana Dewi

Listen: 27.4K

Date: 31 Dec 2020

Duration: 4:41

Likes: 731

Ndasku Mumet Ndasmu Piye Lutfiana Dewi Video :

Description:

Ndasku Mumet Ndasmu Piye Lutfiana Dewi, Yen tak pikir pikir, tak terus terusne
Raono gunane, raono untunge
Tiwas sirah mumet pikiran sumpek
Mending nyanyi wae nentremke pikirane

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entek'e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye

Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entek'e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Sega liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ndasku Mumet Ndasmu Piye Lutfiana Dewi Mp3 Gratis, download mp3 Ndasku Mumet Ndasmu Piye Lutfiana Dewi, download musik Ndasku Mumet Ndasmu Piye Lutfiana Dewi, download Video Ndasku Mumet Ndasmu Piye Lutfiana Dewi, Ndasku Mumet Ndasmu Piye Lutfiana Dewi mp4
Download Lagu