Jihan Audy Terserah Kowe Lagu MP3 dan Video Download

Jihan Audy Terserah Kowe

Gambar Jihan Audy Terserah Kowe

Listen: 1.9K

Date: 28 Dec 2020

Duration: 4:31

Likes: 247

Jihan Audy Terserah Kowe Video :

Description:

Jihan Audy Terserah Kowe, Opo ora iso koe nglalek'akih
Cerito karo mantanmu sing wis masa lalu

Ora ono artine koe tresno awakku
Yen isih kepikiran karo mantanmu

Aku ra iso... aku ra iso
Aku ra iso... nerimo

Reff:
Percumo wae tresnoku kepekso
Yen wis ngganjel nong ati tiwas ati loro

Terserah koe sopo sing mbok pilih
Milih aku opo mantanmu asal koe bahagia

Opo ora iso koe nglalek'akih
Cerito karo mantanmu sing wis masa lalu

Ora ono artine koe tresno awakku
Yen isih kepikiran karo mantanmu

Aku ra iso... aku ra iso
Aku ra iso... nerimo

Reff:
Percumo wae tresnoku kepekso
Yen wis ngganjel nong ati tiwas ati loro

Terserah koe sopo sing mbok pilih
Milih aku opo mantanmu asal koe bahagia

Reff:
Percumo wae tresnoku kepekso
Yen wis ngganjel nong ati tiwas ati loro

Terserah koe sopo sing mbok pilih
Milih aku opo mantanmu asal koe bahagia

Asal koe bahagia

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Jihan Audy Terserah Kowe Mp3 Gratis, download mp3 Jihan Audy Terserah Kowe, download musik Jihan Audy Terserah Kowe, download Video Jihan Audy Terserah Kowe, Jihan Audy Terserah Kowe mp4
Download Lagu