Mala Agatha Tanpo Bates Wektu Lagu MP3 dan Video Download

Mala Agatha Tanpo Bates Wektu

Gambar Mala Agatha Tanpo Bates Wektu

Listen: 45.2K

Date: 02 Apr 2021

Duration: 4:19

Likes: 1.1K

Mala Agatha Tanpo Bates Wektu Video :

Description:

Mala Agatha Tanpo Bates Wektu, Aku isih ono ning kene
Isih karo perasaanku sing biyene
Ra berubah lan ra ono bedane
Aku isih yakin dadi duweke

Aku isih ono panggonku
Isih tansah setiyo nunggoni kabarmu
Isih pengen ngrungoke suaramu
Tresno tansah gawe abot pikirku

Reff:
Roso kangen ku
Kangen karo slira mu
Tanpo wates wektu
Katresnanku mung panyuwunku
Nadyan tanpo clatu mung kanggo tresnaku

Adoh soko netroku
Cedak karo dongaku
Aku nyimpen kangenku

Aku isih neng alam donyo
Nyawang sliramu gandeng karo uwong liyo
Panas atiku amergo sujono
Ning ojo nganti tego ninggal lungo

Reff:
Roso kangen ku
Kangen karo slira mu
Tanpo wates wektu
Katresnanku mung panyuwunku
Nadyan tanpo clatu mung kanggo tresnaku

Roso kangen ku
Kangen karo slira mu
Tanpo wates wektu
Katresnanku mung panyuwunku
Nadyan tanpo clatu mung kanggo tresnaku

Adoh soko netroku
Cedak karo dongaku
Aku nyimpen kangenku

Aku nyimpen kangenku
Aku nyimpen kangenku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mala Agatha Tanpo Bates Wektu Mp3 Gratis, download mp3 Mala Agatha Tanpo Bates Wektu, download musik Mala Agatha Tanpo Bates Wektu, download Video Mala Agatha Tanpo Bates Wektu, Mala Agatha Tanpo Bates Wektu mp4
Download Lagu