Okta Viola Milih Dalan Penakmu Lagu MP3 dan Video Download

Okta Viola Milih Dalan Penakmu

Gambar Okta Viola Milih Dalan Penakmu

Listen: 437

Date: 13 Nov 2020

Duration: 4:52

Likes: 52

Okta Viola Milih Dalan Penakmu Video :

Description:

Okta Viola Milih Dalan Penakmu, Tak turuti sekabehane karepmu
Budal lungo ngadoh soko awakku
Ra penak piye aku karo awakmu
Wis tak culno iki tali rosoku

Ra popo aku mbok tinggal lungo
Amergo ati wis biasa loro
Tak gandoli yo panggah percumo
Mending aku golek gandengan liyo

Reff:
Kate la opo maneh
Ati wis mbok gawe bubrah
Iku wis keputusanmu
Milih dalan penakmu

Kate la opo maneh
Ati wis mbok gawe bubrah
Iku wis keputusanmu
Milih dalan penakmu

Ra popo aku mbok tinggal lungo
Amergo ati wis biasa loro
Tak gandoli yo panggah percumo
Mending aku golek gandengan liyo

Reff:
Kate la opo maneh
Ati wis mbok gawe bubrah
Iku wis keputusanmu
Milih dalan penakmu

Kate la opo maneh
Ati wis mbok gawe bubrah
Iku wis keputusanmu
Milih dalan penakmu
Milih dalan penakmu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Okta Viola Milih Dalan Penakmu Mp3 Gratis, download mp3 Okta Viola Milih Dalan Penakmu, download musik Okta Viola Milih Dalan Penakmu, download Video Okta Viola Milih Dalan Penakmu, Okta Viola Milih Dalan Penakmu mp4
Download Lagu