Luka Aku Vs Wong Tuamu Lagu MP3 dan Video Download

Luka Aku Vs Wong Tuamu

Gambar Luka Aku Vs Wong Tuamu

Listen: 52.2K

Date: 10 Apr 2021

Duration: 4:52

Likes: 1.6K

Luka Aku Vs Wong Tuamu Video :

Description:

Luka Aku Vs Wong Tuamu, Dek pie kabare bapak ibu
Dino iki aku moro neng omahmu
Tetembungan bukti aku sayang tenan
Aku wegah kedisikan
Amergo kowe dadi rayahan

Oleh kowe aku bakal mandek nakal
Insaf dadi gentho
Urip bahagia wong loro
Tetembungan bukti aku sayang tenan
Mugo kabeh lancar
Tekan rampung ora ono alangan

Tekane omahmu bapakmu mecucu
Ibumu nesu-nesu
Kowe karo aku ora oleh restu
Kabeh ora setuju

(kenyataane ki cen buaj*ngan..)

Reff:
Aku ngalah puter balik arah
Rasane pengen ngamuk
Wong tuamu ramasok

Aku pasrah ora mergo kalah
Enteni dilit sayang
Aku mbalik wong tuamu tak kayang

Tekane omahmu bapakmu mecucu
Ibumu nesu-nesu
Kowe karo aku ora oleh restu
Kabeh ora setuju

Reff:
Aku ngalah puter balik arah
Rasane pengen ngamuk
Wong tuamu ramasok

Aku pasrah ora mergo kalah
Enteni dilit sayang
Aku mbalik wong tuamu tak kayang

Aku ngalah puter balik arah
Rasane pengen ngamuk
Wong tuamu ramasok

Aku pasrah ora mergo kalah
Enteni dilit sayang
Aku mbalik wong tuwamu tak kayang

Dek pilih aku opo wong tuwamu
Wong tuwamu elek, tuwek, pesek
Dilit meneh matek
(kenyataane ki cen buaj*ngan..)

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Luka Aku Vs Wong Tuamu Mp3 Gratis, download mp3 Luka Aku Vs Wong Tuamu, download musik Luka Aku Vs Wong Tuamu, download Video Luka Aku Vs Wong Tuamu, Luka Aku Vs Wong Tuamu mp4
Download Lagu