Mlaku Dewe Dewe Pagoda Band Lagu MP3 dan Video Download

Mlaku Dewe Dewe Pagoda Band

Gambar Mlaku Dewe Dewe Pagoda Band

Listen: 10.5K

Date: 14 Feb 2021

Duration: 7:51

Likes: 547

Mlaku Dewe Dewe Pagoda Band Video :

Description:

Mlaku Dewe Dewe Pagoda Band, Ora perlu ditutupi
Gusti wis paringi ngerti
Ngomongo opo anane
Salahku opo kok nganti koyongene

Yen pancen kudu pisahan
Mergo uwis ra sejalan
Jodo wis ono garise
Aku kowe kudu mlaku dewe dewe

Aku trimo masio loro ning ndodo
Aku lilo aku lilo

Reff:
Yo wis ben mung cukup dadi kenangan
Cerito uripku
Tresno pancen ora mesti
Kudu nduweni kudu dadi siji

Aku rapopo aku kudu ikhlas
Yen ngene dalane
Cukup aku sing ngrasakke
Tatu larane kelangan kowe

Yen pancen kudu pisahan
Mergo uwis ra sejalan
Jodo wis ono garise
Aku kowe kudu mlaku dewe dewe

Aku trimo masio loro ning ndodo
Aku lilo aku lilo

Reff:
Yo wis ben mung cukup dadi kenangan
Cerito uripku
Tresno pancen ora mesti
Kudu nduweni kudu dadi siji

Aku rapopo aku kudu ikhlas
Yen ngene dalane
Cukup aku sing ngrasakke
Tatu larane kelangan kowe

Yo wis ben mung cukup dadi kenangan
Cerito uripku
Tresno pancen ora mesti
Kudu nduweni kudu dadi siji

Aku rapopo aku kudu ikhlas
Yen ngene dalane
Cukup aku sing ngrasakke
Tatu larane kelangan kowe
Kelangan kowe..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mlaku Dewe Dewe Pagoda Band Mp3 Gratis, download mp3 Mlaku Dewe Dewe Pagoda Band, download musik Mlaku Dewe Dewe Pagoda Band, download Video Mlaku Dewe Dewe Pagoda Band, Mlaku Dewe Dewe Pagoda Band mp4
Download Lagu