Syahiba Saufa Sepine Wengi Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Sepine Wengi

Gambar Syahiba Saufa Sepine Wengi

Listen: 3.4K

Date: 16 Nov 2020

Duration: 4:26

Likes: 158

Syahiba Saufa Sepine Wengi Video :

Description:

Syahiba Saufa Sepine Wengi, Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang
Nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Kowe nate janji
Ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki
Kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungamu tanpo pamitan

Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedongo
Mugo awakmu neng kono
Biso bahagio

Aku ra bakal dolanan
Sing jenenge tresno iki
Yen ujung e bakalan aku
Nandang loro ati

Nanging saiki
Kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungamu tanpo pamitan

Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedongo
Mugo awakmu neng kono
Biso bahagio

Aku ra bakal dolanan
Sing jenenge tresno iki
Yen ujung e bakalan aku
Nandang loro ati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Sepine Wengi Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Sepine Wengi, download musik Syahiba Saufa Sepine Wengi, download Video Syahiba Saufa Sepine Wengi, Syahiba Saufa Sepine Wengi mp4
Download Lagu