Arda Tatu Lintang Alihan Lagu MP3 dan Video Download

Arda Tatu Lintang Alihan

Gambar Arda Tatu Lintang Alihan

Listen: 1.1K

Date: 31 Dec 2020

Duration: 5:01

Likes: 85

Arda Tatu Lintang Alihan Video :

Description:

Arda Tatu Lintang Alihan, Timbang dadi loro
Loro sing neng jero dodo
Becik mundur aku tak lungo
Ora weruh ora ngrungokno

Sak durunge getun
Luwih becik aku tak wurung
Tresnomu koyo kulit ari
Keno panas wernaning ganti

Aku ora bakal bali
Iseh miris wedi loro ati
Mergo tatu sing wingi
Durung garing durung mari

Paribasan aku golek banyu
Timbone keranjang
Umpomone sido karo kowe
Sing koyo lintang alihan

Sak durunge getun
Luwih becik aku tak wurung
Tresnomu koyo kulit ari
Keno panas wernaning ganti

Aku ora bakal bali
Iseh miris wedi loro ati
Mergo tatu sing wingi
Durung garing durung mari

Paribasan aku golek banyu
Timbone keranjang
Umpomone sido karo kowe
Sing koyo lintang alihan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Arda Tatu Lintang Alihan Mp3 Gratis, download mp3 Arda Tatu Lintang Alihan, download musik Arda Tatu Lintang Alihan, download Video Arda Tatu Lintang Alihan, Arda Tatu Lintang Alihan mp4
Download Lagu