Syahiba Saufa Ketampel Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Ketampel

Gambar Syahiba Saufa Ketampel

Listen: 2.4K

Date: 08 Oct 2020

Duration: 5:24

Likes: 100

Syahiba Saufa Ketampel Video :

Description:

Syahiba Saufa Ketampel, Sun peluk riko ring ati
Pungkasane sing milu
Wis kadung isun kepilut nong welase
Sing kuoso mentas nyang loro

Kepilis rasane ati
Dong donge riko sing isun nduweni
Kepingin bareng selawase
Wurung nyanding pujane ati

Buru nak molo ketampel cicir leleran
Moto isun wis perih
Tangan isun sing biso nulis maning
Saikine sing biso di terusno mergo wis kesel

Nelongso mung biso nelongso isun
Sun terusno seje wektu
Sepurane

Sun peluk riko ring ati
Pungkasane sing milu
Wis kadung isun kepilut nong welase
Sing kuoso mentas nyang loro

Kepilis rasane ati
Dong donge riko sing isun nduweni
Kepingin bareng selawase
Wurung nyanding pujane ati

Buru nak molo ketampel cicir leleran
Moto isun wis perih
Tangan isun sing biso nulis maning
Saikine sing biso di terusno mergo wis kesel

Nelongso mung biso nelongso isun
Sun terusno seje wektu
Sepurane

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Ketampel Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Ketampel, download musik Syahiba Saufa Ketampel, download Video Syahiba Saufa Ketampel, Syahiba Saufa Ketampel mp4
Download Lagu