Esa Risty Kelangan 2 Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Kelangan 2

Gambar Esa Risty Kelangan 2

Listen: 115.9K

Date: 15 Apr 2021

Duration: 5:28

Likes: 2.1K

Esa Risty Kelangan 2 Video :

Description:

Esa Risty Kelangan 2, Sing ono maning hang isun welasi
Sing ono maning hang isun sayangi
Kembang hang ono ring tangan
Ilang kepetik wong liyan
Tego tegane ninggal sun kelaran

Kalingono riko tipis atine
Ninggal isun mung ngaboti liyane
Padahal nong njero ati
Riko sing biso keganti
Tapi malah gawe ati sun perih

Saiki sun dewekan
Nyawang teko kadohan
Riko tentrem ati nisun wes seneng

Riko sing usah ngerti
Kelendi sun saiki
Pokok riko seneng isun yo seneng

Masio tah..,gerimis ring ati
Tapi isun..,nguwatno ati

Kalingono riko tipis atine
Ninggal isun mung ngaboti liyane
Padahal nong njero ati
Riko sing biso keganti
Tapi malah gawe ati sun perih

Saiki sun dewekan
Nyawang teko kadohan
Riko tentrem ati nisun wes seneng

Riko sing usah ngerti
Kelendi sun saiki
Pokok riko seneng isun yo seneng

Saiki sun dewekan
Nyawang teko kadohan
Riko tentrem ati nisun wes seneng

Riko sing usah ngerti
Kelendi sun saiki
Pokok riko seneng isun yo seneng

Masio tah..,gerimis ring ati
Tapi isun..,nguwatno ati..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Kelangan 2 Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Kelangan 2, download musik Esa Risty Kelangan 2, download Video Esa Risty Kelangan 2, Esa Risty Kelangan 2 mp4
Download Lagu