Guyonwaton Lungaku Cindi Cintya Dewi Live Akustic Lagu MP3 dan Video Download

Guyonwaton Lungaku Cindi Cintya Dewi Live Akustic

Gambar Guyonwaton Lungaku Cindi Cintya Dewi Live Akustic

Listen: 3.8K

Date: 11 Oct 2020

Duration: 5:18

Likes: 0.9K

Guyonwaton Lungaku Cindi Cintya Dewi Live Akustic Video :

Description:

Guyonwaton Lungaku Cindi Cintya Dewi Live Akustic, Ademe angin wengi
Ra mampu nambani panase ning ati

Atiku mbok gawe loro
Amergo kuciwo tresnomu mbok paro

Ora nyongko kowe tego tenan
Ngelarani aku sing njogo tenanan

Sampai nanti kumemilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karena cinta yang telah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni
Karepe atimu

Nasibe wong ora nduwe
Onone mung ngalah
Lan disepelekke

Ora nyongko kowe tego tenan
Ngelarani aku sing njogo tenanan

Sampai nanti kumemilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karena cinta yang telah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni
Karepe atimu

Nasibe wong ora nduwe
Onone mung ngalah
Lan disepelekke

Sampai nanti kumemilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karena cinta yang telah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Aku lungo ora mergo tego
Nanging aku wes njogo
Lan wes upoyo ben ra sio – sio

Meski akhire koyo ngene
Aku milih mlaku dewe
Mugo bener pilihanku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku

Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno
Lungaku...

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Guyonwaton Lungaku Cindi Cintya Dewi Live Akustic Mp3 Gratis, download mp3 Guyonwaton Lungaku Cindi Cintya Dewi Live Akustic, download musik Guyonwaton Lungaku Cindi Cintya Dewi Live Akustic, download Video Guyonwaton Lungaku Cindi Cintya Dewi Live Akustic, Guyonwaton Lungaku Cindi Cintya Dewi Live Akustic mp4
Download Lagu