Reva Wijaya Los Gak Rewel Lagu MP3 dan Video Download

Reva Wijaya Los Gak Rewel

Gambar Reva Wijaya Los Gak Rewel

Listen: 887

Date: 14 Nov 2020

Duration: 4:41

Likes: 99

Reva Wijaya Los Gak Rewel Video :

Description:

Reva Wijaya Los Gak Rewel, Nongko enom jenenge tewel
Los los wae aku panggah gak rewel
Senajan loro atiku
Seng penting aku biso gawe kowe guyu
Wes marem atiku

Koyo sego mambu, kabeh omonganmu
Ra kenek di percoyo karo di gugu
Ngene ngunu salah jadi serba salah
Aku nuruti opo karepmu
Kowe ora biso gawe seneng ati
Mung bisane gawe jeles wae

Nongko enom jenenge tewel
Los los wae aku panggah gak rewel
Senajan loro atiku
Seng penting aku biso gawe kowe guyu

Nongko enom jenenge tewel
Los los wae aku panggah gak rewel
Senajan loro atiku
Seng penting aku biso gawe kowe guyu
Wes marem atiku

Koyo sego mambu, kabeh omonganmu
Ra kenek di percoyo karo di gugu
Ngene ngunu salah jadi serba salah
Aku nuruti opo karepmu
Kowe ora biso gawe seneng ati
Mung bisane gawe jeles wae

Nongko enom jenenge tewel
Los los wae aku panggah gak rewel
Senajan loro atiku
Seng penting aku biso gawe kowe guyu

Nongko enom jenenge tewel
Los los wae aku panggah gak rewel
Senajan loro atiku
Seng penting aku biso gawe kowe guyu
Wes marem atiku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Reva Wijaya Los Gak Rewel Mp3 Gratis, download mp3 Reva Wijaya Los Gak Rewel, download musik Reva Wijaya Los Gak Rewel, download Video Reva Wijaya Los Gak Rewel, Reva Wijaya Los Gak Rewel mp4
Download Lagu