Tau Tatu Safira Inema Lagu MP3 dan Video Download

Tau Tatu Safira Inema

Gambar Tau Tatu Safira Inema

Listen: 20.5K

Date: 24 Jan 2021

Duration: 5:06

Likes: 1K

Tau Tatu Safira Inema Video :

Description:

Tau Tatu Safira Inema, Tatu hang bengen tau
Manggon nong atinisun
Seperene perihe mageh keroso
Iku hang gawe sun kwatir
Bakal kebalen maning
Isun wedi di larani

Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadio ulan hang biso madhangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngelio
Mergo ati iki wis tau keloro

Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani

Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu

Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadio ulan hang biso madhangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngelio
Mergo ati iki wis tau keloro

Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu

Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu

Hoo...oo..wes tau tatu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tau Tatu Safira Inema Mp3 Gratis, download mp3 Tau Tatu Safira Inema, download musik Tau Tatu Safira Inema, download Video Tau Tatu Safira Inema, Tau Tatu Safira Inema mp4
Download Lagu