Sulaya Janji Revina Alvira Lagu MP3 dan Video Download

Sulaya Janji Revina Alvira

Gambar Sulaya Janji Revina Alvira

Listen: 185.9K

Date: 29 Mar 2021

Duration: 6:18

Likes: 1.8K

Sulaya Janji Revina Alvira Video :

Description:

Sulaya Janji Revina Alvira, Harita waktu kuring jeung salira
Medar janji pasini arek ngahiji
Harita anjeun sumpah rek setia
Moal arek lanca-linci dina janji

Tapi ayeuna anjeun ges katingal beda
Siga nu teu boga rasa boga janji
Tapia yeuna anjeun ges teu mirosea
Ka abdi nu salamina nganti-nganti

Naha anjeun tega bisa jalir kana janji
Nu cenah moal pukah dei
Boro mah percaya anjeun wakca rek satia
Majar rek micinta salamina

Reff:
Naha atuh bet janji
Lamun bakal nga nyenyeri
Ulah ngan ukur carita
Ngan saukur ngabibita

Tega anjeun sulaya
Hate kuring nu kasiksa
Naon atuh lepat abdi ka salira

Duh gusti kiatkeun abdi
Teu abdi nahan ka nyeri

Naha anjeun tega bisa jalir kana janji
Nu cenah moal pukah dei
Boro mah percaya anjeun wakca rek satia
Majar rek micinta salamina

Reff:
Naha atuh bet janji
Lamun bakal nga nyenyeri
Ulah ngan ukur carita
Ngan saukur ngabibita

Tega anjeun sulaya
Hate kuring nu kasiksa
Naon atuh lepat abdi ka salira

Naha atuh bet janji
Lamun bakal nga nyenyeri
Ulah ngan ukur carita
Ngan saukur ngabibita

Tega anjeun sulaya
Hate kuring nu kasiksa
Naon atuh lepat abdi ka salira

Duh gusti kiatkeun abdi
Teu abdi nahan ka nyeri..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Sulaya Janji Revina Alvira Mp3 Gratis, download mp3 Sulaya Janji Revina Alvira, download musik Sulaya Janji Revina Alvira, download Video Sulaya Janji Revina Alvira, Sulaya Janji Revina Alvira mp4
Download Lagu