Dj Angklung Santuuuy Raiso Di Jak Kere Elsa Amelia Lagu MP3 dan Video Download

Dj Angklung Santuuuy Raiso Di Jak Kere Elsa Amelia

Gambar Dj Angklung Santuuuy Raiso Di Jak Kere Elsa Amelia

Listen: 745

Date: 11 Nov 2020

Duration: 5:27

Likes: 94

Dj Angklung Santuuuy Raiso Di Jak Kere Elsa Amelia Video :

Description:

Dj Angklung Santuuuy Raiso Di Jak Kere Elsa Amelia, Sek tenane ati ono tresno mung siji
Neng sliramu ra kuat kahanane

Entek waktuku kanggo sliramu
Sak anane sak duwene tak kek ke kowe
Rusak awaku jor ajur rogoku
Rino wengi tibo tangi kowe ra ngerti

Nyatane aku bok gampang-gampang ke
Yatane aku iki raono artine
Mas aku wong cilik yomas
Isoku mong koyo ngene
Mas aku wong cilik yomas
Isoku mong koyo ngene

Saktenane aku eseh tresno sliramu
Neng awakmu gawe loro neng ati
Sek tenane ati ono tresno mung siji
Neng sliramu ra kuat kahanane

Rusak awaku jor ajur rogoku
Rino wengi tibo tangi kowe ra ngerti

Nyatane aku bok gampang-gampang ke
Yatane aku iki raono artine
Mas aku wong cilik yomas
Isoku mong koyo ngene
Mas aku wong cilik yomas
Isoku mong koyo ngene

Saktenane aku eseh tresno sliramu
Neng awakmu gawe loro neng ati
Sek tenane ati ono tresno mung siji
Neng sliramu ra kuat kahanane

Neng awakmu ra iso di jak kere

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dj Angklung Santuuuy Raiso Di Jak Kere Elsa Amelia Mp3 Gratis, download mp3 Dj Angklung Santuuuy Raiso Di Jak Kere Elsa Amelia, download musik Dj Angklung Santuuuy Raiso Di Jak Kere Elsa Amelia, download Video Dj Angklung Santuuuy Raiso Di Jak Kere Elsa Amelia, Dj Angklung Santuuuy Raiso Di Jak Kere Elsa Amelia mp4
Download Lagu