Kudu Sabar Sebatt S Lagu MP3 dan Video Download

Kudu Sabar Sebatt S

Gambar Kudu Sabar Sebatt S

Listen: 2.6K

Date: 27 Dec 2020

Duration: 6:00

Likes: 318

Kudu Sabar Sebatt S Video :

Description:

Kudu Sabar Sebatt S, Awal ketemu karo kowe
Roso nyaman yen nyanding sliramu
Nanging kowe ora ngerteni
Aku loro ati

Tulung ngerteni aku sitik wae
Senajan ra tok rungokke aku rapopo
Weruh kowe mesem wis nggawe ayem atiku
Ngampet loro roso ning ati

Kudu sabar atiku
Weruh sliramu karo koncoku
Ning ngarep moto kowe kok tego
Randue roso

Tulung ngerteni aku sitik wae
Senajan ra tok rungokke aku rapopo
Weruh kowe mesem wis nggawe ayem atiku
Ngampet loro roso ning ati

Kudu sabar atiku
Weruh sliramu karo koncoku
Ning ngarep moto kowe kok tego
Randue roso

Nanging kowe mblenjani janjimu
Aku yo mung biso nglilakke lungamu
Mugo eling ro aku
Senajan mung sedelo
Aku sadar mung pelampiasan

Kudu sabar atiku
Weruh sliramu karo koncoku
Ning ngarep moto kowe kok tego
Randue roso

Kudu sabar atiku
Weruh sliramu karo koncoku huwoo
Ning ngarep moto kowe kok tego
Randue roso

Perih tenan ati iki
Rasane loro
Pengen nangis ning raono guno
Mugo kowe ora sengsoro..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Kudu Sabar Sebatt S Mp3 Gratis, download mp3 Kudu Sabar Sebatt S, download musik Kudu Sabar Sebatt S, download Video Kudu Sabar Sebatt S, Kudu Sabar Sebatt S mp4
Download Lagu