Intan Chacha Pilihanmu Liyo Lagu MP3 dan Video Download

Intan Chacha Pilihanmu Liyo

Gambar Intan Chacha Pilihanmu Liyo

Listen: 1.1K

Date: 16 Nov 2020

Duration: 5:33

Likes: 118

Intan Chacha Pilihanmu Liyo Video :

Description:

Intan Chacha Pilihanmu Liyo, Sak tenane aku ra ngerti
Opo seng kok karepne
Tekamu neng urepku
Koyo amung semu

Saiki cobo rasakno
Kepiye umpamane dadi aku
Larane koyo ngene
Kuciwo sakjroning dodo

Keneng opo tekamu mung sedelo
Ibarate koyo sakedepeng moto
Ra ngrumangsani opo pancen tego
Sengojo gawe ati gelo

Dudu roso dudu tresno seng kok gowo
Nanging cerito seng kebak sujono
Tiwas aku nggagas kadong aku tresno
Ning nyatane pilihanmu liyo
Pilihanmu liyo

Saiki cobo rasakno
Kepiye umpamane dadi aku
Larane koyo ngene
Kuciwo sakjroning dodo

Keneng opo tekamu mung sedelo
Ibarate koyo sakedepeng moto
Ra ngrumangsani opo pancen tego
Sengojo gawe ati gelo

Dudu roso dudu tresno seng kok gowo
Nanging cerito seng kebak sujono
Tiwas aku nggagas kadong aku tresno
Ning nyatane pilihanmu liyo

Tiwas aku nggagas kadong aku tresno
Ning nyatane pilihanmu liyo
Pilihanmu liyo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Intan Chacha Pilihanmu Liyo Mp3 Gratis, download mp3 Intan Chacha Pilihanmu Liyo, download musik Intan Chacha Pilihanmu Liyo, download Video Intan Chacha Pilihanmu Liyo, Intan Chacha Pilihanmu Liyo mp4
Download Lagu