Vita Alvia Cangkeman Dj Semongko Santuy Lagu MP3 dan Video Download

Vita Alvia Cangkeman Dj Semongko Santuy

Gambar Vita Alvia Cangkeman Dj Semongko Santuy

Listen: 1K

Date: 18 Nov 2020

Duration: 6:05

Likes: 103

Vita Alvia Cangkeman Dj Semongko Santuy Video :

Description:

Vita Alvia Cangkeman Dj Semongko Santuy, Iki ono cerito
Nduwe konco seneng rasan rasan
Opo lahirmu biyen
Awakmu dipisuhi ora diadzani

Gawene rono rene
Golek konco dijak'i cangkeman
Ora mikir mburine
Iso dipentungi kancane

Opo ora mbok pikir
Ra ono wong sempurno
Wes geg ndangmu lereno
Ojo nggawe duso

Ning ngarepku kowe ngapik ngapik
Ning mburiku kowe yo ngrasani
Seneng ngece seneng nyinyir
Koyo bunglon ning wit klopo
Koyo wong ra nduwe duso

Mbok kiro aku ora ngerti
Padahal aku iki nyabari
Sak senengmu lakmu ngomong
Sak senengmu lakmu ngece
Aku wes ora peduli

Wes to lereno
Lakmu nggawe cangkeman
Ilingo ambi duso
Ora ono wong sempurno

Iki ono cerito
Nduwe konco seneng rasan rasan
Opo lahirmu biyen
Awakmu dipisuhi ora diadzani

Gawene rono rene
Golek konco dijak'i cangkeman
Ora mikir mburine
Iso dipentungi kancane

Opo ora mbok pikir
Ra ono wong sempurno
Wes geg ndangmu lereno
Ojo nggawe duso

Ning ngarepku kowe ngapik ngapik
Ning mburiku kowe yo ngrasani
Seneng ngece seneng nyinyir
Koyo bunglon ning wit klopo
Koyo wong ra nduwe duso

Mbok kiro aku ora ngerti
Padahal aku iki nyabari
Sak senengmu lakmu ngomong
Sak senengmu lakmu ngece
Aku wes ora peduli

Ning ngarepku kowe ngapik ngapik
Ning mburiku kowe yo ngrasani
Seneng ngece seneng nyinyir
Koyo bunglon ning wit klopo
Koyo wong ra nduwe duso

Mbok kiro aku ora ngerti
Padahal aku iki nyabari
Sak senengmu lakmu ngomong
Sak senengmu lakmu ngece
Aku wes ora peduli

Wes to lereno
Lakmu nggawe cangkeman
Ilingo ambi duso
Ora ono wong sempurno
Ilingo ambi duso
Ora ono wong sempurno..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vita Alvia Cangkeman Dj Semongko Santuy Mp3 Gratis, download mp3 Vita Alvia Cangkeman Dj Semongko Santuy, download musik Vita Alvia Cangkeman Dj Semongko Santuy, download Video Vita Alvia Cangkeman Dj Semongko Santuy, Vita Alvia Cangkeman Dj Semongko Santuy mp4
Download Lagu