Mala Agatha Separuh Rogo Lagu MP3 dan Video Download

Mala Agatha Separuh Rogo

Gambar Mala Agatha Separuh Rogo

Listen: 22.2K

Date: 10 Apr 2021

Duration: 4:04

Likes: 465

Mala Agatha Separuh Rogo Video :

Description:

Mala Agatha Separuh Rogo, Sing manggon njero ati iki
Mung sliramu sing ora biso tak ganti
Mergane tresno iki iseh nggondeli

Sing manggon njero dodo iki
Mung sliramu sing ora biso tak lali
Senadyan wis tak cobo ngilangke ning ati

Lilo aku ora lilo
Nanging iki sing kudu tak tompo

Reff:
Separuh rogoku iseh manggon sliramu
Jujur ning atiku
Abot rasane kelangan tresnamu

Separuh rogoku iseh ono tresnamu
Jujur ning atiku
Iseh ra lilo ninggalke sliramu

Sing manggon njero ati iki
Mung sliramu sing ora biso tak ganti
Mergane tresno iki iseh nggondeli

Sing manggon njero dodo iki
Mung sliramu sing ora biso tak lali
Senadyan wis tak cobo ngilangke ning ati

Lilo aku ora lilo
Nanging iki sing kudu tak tompo

Reff:
Separuh rogoku iseh manggon sliramu
Jujur ning atiku
Abot rasane kelangan tresnamu

Separuh rogoku iseh ono tresnamu
Jujur ning atiku
Iseh ra lilo ninggalke sliramu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mala Agatha Separuh Rogo Mp3 Gratis, download mp3 Mala Agatha Separuh Rogo, download musik Mala Agatha Separuh Rogo, download Video Mala Agatha Separuh Rogo, Mala Agatha Separuh Rogo mp4
Download Lagu