Happy Asmara Tau Tatu Dj Remix Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Tau Tatu Dj Remix

Gambar Happy Asmara Tau Tatu Dj Remix

Listen: 8.2K

Date: 10 Nov 2020

Duration: 5:13

Likes: 847

Happy Asmara Tau Tatu Dj Remix Video :

Description:

Happy Asmara Tau Tatu Dj Remix, Tatu hang bengen tau
Manggon nong atinisun
Seperene perihe mageh keroso
Iku hang gawe sun kwatir
Bakal kebalen maning
Isun wedi di larani

Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadio ulan hang biso madhangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngelio
Mergo ati iki wis tau keloro

Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani

Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu

Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadio ulan hang biso madhangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngelio
Mergo ati iki wis tau keloro

Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu

Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu

Hoo...oo..wes tau tatu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Tau Tatu Dj Remix Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Tau Tatu Dj Remix, download musik Happy Asmara Tau Tatu Dj Remix, download Video Happy Asmara Tau Tatu Dj Remix, Happy Asmara Tau Tatu Dj Remix mp4
Download Lagu