Esa Risty Aku Tak Sing Lungo Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Aku Tak Sing Lungo

Gambar Esa Risty Aku Tak Sing Lungo

Listen: 50.6K

Date: 05 Jan 2021

Duration: 4:18

Likes: 1.5K

Esa Risty Aku Tak Sing Lungo Video :

Description:

Esa Risty Aku Tak Sing Lungo, Wis rasah kepekso
Nanggung tresno sing ra ono
Pancen atimu kanggo wong liyo
Dudu aku, dudu aku

Wis rasah mesakke
Timbangane kowe nyekso batin
Yen pancen jodone mengko bali dewe
Santai wae selow wae

Wis tak iklaske roso atiku ajur
Wis tak iklaske kowe ninggal aku dewe
Senajan loro aku ra popo
Timbang nyekso aku tak sing lungo

Wis rasah mesakke
Timbangane kowe nyekso batin
Yen pancen jodone mengko bali dewe
Santai wae selow wae

Wis tak iklaske roso atiku ajur
Wis tak iklaske kowe ninggal aku dewe
Senajan loro aku ra popo
Timbang nyekso aku tak sing lungo

Wis tak iklaske roso atiku ajur
Wis tak iklaske kowe ninggal aku dewe
Senajan loro aku ra popo
Timbang nyekso aku tak sing lungo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Aku Tak Sing Lungo Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Aku Tak Sing Lungo, download musik Esa Risty Aku Tak Sing Lungo, download Video Esa Risty Aku Tak Sing Lungo, Esa Risty Aku Tak Sing Lungo mp4
Download Lagu