Yeni Inka Nutupi Laraku Lagu MP3 dan Video Download

Yeni Inka Nutupi Laraku

Gambar Yeni Inka Nutupi Laraku

Listen: 3.3K

Date: 04 Jan 2021

Duration: 7:17

Likes: 123

Yeni Inka Nutupi Laraku Video :

Description:

Yeni Inka Nutupi Laraku, Mungkin ono ati liyo, sing again tok jogo
Nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo, ning atiku
Sing rung kulino

Terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Reff:
Mungkin ono ati liyo, sing again tok jogo
Nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Yeni Inka Nutupi Laraku Mp3 Gratis, download mp3 Yeni Inka Nutupi Laraku, download musik Yeni Inka Nutupi Laraku, download Video Yeni Inka Nutupi Laraku, Yeni Inka Nutupi Laraku mp4
Download Lagu