Ajur Mumur Pradasandika Feat Damara De Lagu MP3 dan Video Download

Ajur Mumur Pradasandika Feat Damara De

Gambar Ajur Mumur Pradasandika Feat Damara De

Listen: 2.4K

Date: 06 Apr 2021

Duration: 5:03

Likes: 133

Ajur Mumur Pradasandika Feat Damara De Video :

Description:

Ajur Mumur Pradasandika Feat Damara De, Cobo rungokno atiku iki
Cobo sawangen mripatku iki
Aku wes nyobo kuat
Nyawang sliramu

Kowe tego mblenjani
Tresno sing tak patri
Aku loro kowe ra ono

Reff:
Ajur mumur atiku
Ambyar ra karuan
Mbok nggo dolanan

Gusti kulo nyuwun
Sing gemati hoo oo
Siji tekane mati

Kowe tego mblenjani
Tresno sing tak patri
Aku loro kowe ra ono

Reff:
Ajur mumur atiku
Ambyar ra karuan
Mbok nggo dolanan

Gusti kulo nyuwun
Sing gemati hoo oo
Siji tekane mati

Ajur mumur atiku
Ambyar ra karuan
Mbok nggo dolanan

Gusti kulo nyuwun
Sing gemati hoo oo
Siji tekane mati
Siji tekane mati..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ajur Mumur Pradasandika Feat Damara De Mp3 Gratis, download mp3 Ajur Mumur Pradasandika Feat Damara De, download musik Ajur Mumur Pradasandika Feat Damara De, download Video Ajur Mumur Pradasandika Feat Damara De, Ajur Mumur Pradasandika Feat Damara De mp4
Download Lagu