Mung Riko Selawase Intan Chacha Lagu MP3 dan Video Download

Mung Riko Selawase Intan Chacha

Gambar Mung Riko Selawase Intan Chacha

Listen: 8.8K

Date: 09 Jan 2021

Duration: 5:39

Likes: 261

Mung Riko Selawase Intan Chacha Video :

Description:

Mung Riko Selawase Intan Chacha, Masio tah akeh gudo
Welas isun nong riko
Paran baen isun belani

Gedene welas isun
Sing nono watese
Nong atinisun mung riko
Selawase

Mulo sing biso
Ngganteni riko nong ati
Lahir batin welas isun iki
Mung riko hang sun pikiri
Sing biso kebusek no ring ati
Riko kadung njalari

Reff:
Masio tah akeh gudo
Welas isun nong riko
Paran baen isun belani

Gedene welas isun
Sing nono watese
Nong atinisun mung riko
Selawase

Masio tah akeh gudo
Welas isun nong riko
Paran baen isun belani

Gedene welas isun
Sing nono watese
Nong atinisun mung riko
Selawase

Mulo sing biso
Ngganteni riko nong ati
Lahir batin welas isun iki
Mung riko hang sun pikiri
Sing biso kebusek no ring ati
Riko kadung njalari

Reff:
Masio tah akeh gudo
Welas isun nong riko
Paran baen isun belani

Gedene welas isun
Sing nono watese
Nong atinisun mung riko
Selawase

Masio tah akeh gudo
Welas isun nong riko
Paran baen isun belani

Gedene welas isun
Sing nono watese
Nong atinisun mung riko
Selawase

Masio tah akeh gudo
Welas isun nong riko
Paran baen isun belani

Gedene welas isun
Sing nono watese
Nong atinisun mung riko
Selawase..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mung Riko Selawase Intan Chacha Mp3 Gratis, download mp3 Mung Riko Selawase Intan Chacha, download musik Mung Riko Selawase Intan Chacha, download Video Mung Riko Selawase Intan Chacha, Mung Riko Selawase Intan Chacha mp4
Download Lagu