Denny Caknan X Happy Asmara Satru Lagu MP3 dan Video Download

Denny Caknan X Happy Asmara Satru

Gambar Denny Caknan X Happy Asmara Satru

Listen: 2.6M

Date: 17 Jan 2021

Duration: 5:33

Likes: 125.2K

Denny Caknan X Happy Asmara Satru Video :

Description:

Denny Caknan X Happy Asmara Satru, Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem-ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu

Gusti kulo mpun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur critane
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru sak teruse

Reff:
Tulung percoyo aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liyane
Sumpah ra koyo sing
Mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku ning uripmu
Mung masalah

Rangkulen aku
Iki gur mung salah pahamku

Ha..aa uuuu

Satru hubungan mung salah paham..mu
Sampean kudu ngerteni aku cemburu

Gusti kulo mpun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur critane
Ho woo ooo
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru sak teruse

Reff:
Tulung percoyo aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liyane
Sumpah ra koyo sing
Mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku ning uripmu
Mung masalah

Rangkulen aku
Iki gur mung salah pahamku

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Denny Caknan X Happy Asmara Satru Mp3 Gratis, download mp3 Denny Caknan X Happy Asmara Satru, download musik Denny Caknan X Happy Asmara Satru, download Video Denny Caknan X Happy Asmara Satru, Denny Caknan X Happy Asmara Satru mp4
Download Lagu