Mergo Enak Penake Wae By Woro Widowati Lagu MP3 dan Video Download

Mergo Enak Penake Wae By Woro Widowati

Gambar Mergo Enak Penake Wae By Woro Widowati

Listen: 270.7K

Date: 08 Mar 2021

Duration: 4:51

Likes: 7K

Mergo Enak Penake Wae By Woro Widowati Video :

Description:

Mergo Enak Penake Wae By Woro Widowati, Gek wingenane
Malem minggon ro kowe
Tanganku tok genggem
Jare tresnomu nggo aku
Wingi kahanane sumringah tenan
Lah kok saiki ngajak bubaran
Alesanmu wagu tenan

Koyo ra ono liyane ning kene
Aku ora leren leh mikerke kowe
Padahal kowe sing nglarani aku
Ninggalke aku milih wong liyo
Sing kok pikir bakal mulyo

Reff:
Saiki kowe lagi seneng senenge
Ndono ndene karo yang mu
Sing anyar kae
Aku ning kene nambani loroku
Sing ora mari-mari hoo

Saiki kowe lagi bungah-bungahe
Update status pamer yangmu
Sing anyar kae
Penakke wae aku dadi ngerti
Tresnamu ra tulus suci

Koyo ra ono liyane ning kene
Aku ora leren leh mikerke kowe
Padahal kowe sing nglarani aku
Ninggalke aku milih wong liyo
Sing kok pikir bakal mulyo

Reff:
Saiki kowe lagi seneng senenge
Ndono ndene karo yang mu
Sing anyar kae
Aku ning kene nambani loroku
Sing ora mari-mari hoo

Saiki kowe lagi bungah-bungahe
Update status pamer yangmu
Sing anyar kae
Penakke wae aku dadi ngerti
Tresnamu ra tulus suci
Penakke wae tak dongakke kowe
Ayem tentrem saklawase..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mergo Enak Penake Wae By Woro Widowati Mp3 Gratis, download mp3 Mergo Enak Penake Wae By Woro Widowati, download musik Mergo Enak Penake Wae By Woro Widowati, download Video Mergo Enak Penake Wae By Woro Widowati, Mergo Enak Penake Wae By Woro Widowati mp4
Download Lagu