Sewu Kuto Didi Kempot Meisita Lomania Lagu MP3 dan Video Download

Sewu Kuto Didi Kempot Meisita Lomania

Gambar Sewu Kuto Didi Kempot Meisita Lomania

Listen: 8.2K

Date: 03 Jan 2021

Duration: 4:41

Likes: 560

Sewu Kuto Didi Kempot Meisita Lomania Video :

Description:

Sewu Kuto Didi Kempot Meisita Lomania, Sewu kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo
Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Sewu Kuto Didi Kempot Meisita Lomania Mp3 Gratis, download mp3 Sewu Kuto Didi Kempot Meisita Lomania, download musik Sewu Kuto Didi Kempot Meisita Lomania, download Video Sewu Kuto Didi Kempot Meisita Lomania, Sewu Kuto Didi Kempot Meisita Lomania mp4
Download Lagu