Deviana Safira Ft New Monata Tekan Semene Lagu MP3 dan Video Download

Deviana Safira Ft New Monata Tekan Semene

Gambar Deviana Safira Ft New Monata Tekan Semene

Listen: 39.2K

Date: 25 Jan 2021

Duration: 5:16

Likes: 736

Deviana Safira Ft New Monata Tekan Semene Video :

Description:

Deviana Safira Ft New Monata Tekan Semene, Kowe sing tau nglarani
Ninggal tatu ning njero ati
Wes semene gedene
Perjuanganku kowe ra ngerteni

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
Opo wae sing tak nduwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan
Tego mbok nggo dolanan

Reff:

Tekan semene
Ceritoku ro kowe
Kudu tak ikhlaske
Pancen iki takdire

Wes cukup wae
Rasah diteruske
Ati wes ra kuat
Bingung arep sambat
Pancen kudu lungo aku
Wes kesel mbok sio-sio

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
Opo wae sing tak nduwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan
Tego mbok nggo dolanan

Reff:

Tekan semene
Ceritoku ro kowe
Kudu tak ikhlaske
Pancen iki takdire

Wes cukup wae
Rasah diteruske
Ati wes ra kuat
Bingung arep sambat
Pancen kudu lungo aku
Wes kesel mbok sio-sio

Tekan semene
Ceritoku ro kowe
Kudu tak ikhlaske
Pancen iki takdire

Wes cukup wae
Rasah diteruske
Ati wes ra kuat
Bingung arep sambat
Pancen kudu lungo aku
Wes kesel mbok sio-sio

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Deviana Safira Ft New Monata Tekan Semene Mp3 Gratis, download mp3 Deviana Safira Ft New Monata Tekan Semene, download musik Deviana Safira Ft New Monata Tekan Semene, download Video Deviana Safira Ft New Monata Tekan Semene, Deviana Safira Ft New Monata Tekan Semene mp4
Download Lagu