Lutfiana Dewi Ora Iso Lali Lagu MP3 dan Video Download

Lutfiana Dewi Ora Iso Lali

Gambar Lutfiana Dewi Ora Iso Lali

Listen: 32.3K

Date: 11 Apr 2021

Duration: 5:19

Likes: 696

Lutfiana Dewi Ora Iso Lali Video :

Description:

Lutfiana Dewi Ora Iso Lali, Lintang ing wengi
Ngelingke ati iki
Kowe sing paling tak tresnani
Tapi sayangku ora mbok hargai

Senajan loro
Ati iki wes nrimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang kowe aku salah
Cobo tak lalekne
Sesandinganku ro koe
Lungo pancen wis kudu lungo

Reff:
Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Hoo aaa
Oowo aaaaa

Senajan loro
Ati iki wes nrimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang kowe aku salah
Cobo tak lalekne
Sesandinganku ro koe
Lungo pancen wis kudu lungo

Reff:
Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Kabeh cen raiso dilalekke
Tapi carane mung siji ngikhlaske
Mugo ndang cepet oleh gantine
Mergo takdir jodo wes ono garise hoo

Reff:
Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lutfiana Dewi Ora Iso Lali Mp3 Gratis, download mp3 Lutfiana Dewi Ora Iso Lali, download musik Lutfiana Dewi Ora Iso Lali, download Video Lutfiana Dewi Ora Iso Lali, Lutfiana Dewi Ora Iso Lali mp4
Download Lagu