Happy Asmara Mandek Nangis Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Mandek Nangis

Gambar Happy Asmara Mandek Nangis

Listen: 249.7K

Date: 11 Jan 2021

Duration: 4:55

Likes: 6.3K

Happy Asmara Mandek Nangis Video :

Description:

Happy Asmara Mandek Nangis, Pengen tak lalekke kenangan ro kowe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalne kowe
Opo saking gedine katresnanku

Aku kudu iso ngelalekke rupane
Supoyo moto iki iso mandeg nangis
Kesel atiku kerono korban janji manismu
Mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani

Banyu moto uwes asad
Kerono pikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur
Kerono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Mendung ning ati dadi saksi
Kowe ninggalne aku

Pengen tak lalekke kenangan ro kowe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalne kowe
Opo saking gedine katresnanku

Aku kudu iso ngelalekke rupane
Supoyo moto iki iso mandeg nangis
Kesel atiku kerono korban janji manismu
Mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani

Banyu moto uwes asad
Kerono pikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur
Kerono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Mendung ning ati dadi saksi
Kowe ninggalne aku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Mandek Nangis Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Mandek Nangis, download musik Happy Asmara Mandek Nangis, download Video Happy Asmara Mandek Nangis, Happy Asmara Mandek Nangis mp4
Download Lagu