Happy Asmara Talining Asmoro Dj Jhandut Version Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Talining Asmoro Dj Jhandut Version

Gambar Happy Asmara Talining Asmoro Dj Jhandut Version

Listen: 0.9K

Date: 12 Mar 2021

Duration: 5:21

Likes: 296

Happy Asmara Talining Asmoro Dj Jhandut Version Video :

Description:

Happy Asmara Talining Asmoro Dj Jhandut Version, Opo salahku nganti kowe ninggalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati medotke talining asmoro
Opo pancen wis ono lanangan/wedokan liyo

Loro ati, atiku loro
Tansah soyo keronto-ronto
Roso iki tetep jroning dodo
Kowe uwis bedo

Tumetes ing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Kowe uwis cidro dadi sumpah setiamu

Tumetes ing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Laraning njero atiku
Nganti keronto-ronto
Kelingan janji-janjimu
Bakal ngajak ning kayangan
Talining asmoro dadi
Ilang pedot tanpo alesan

Duh gusti paringono hambamu kesabaran
Duh gusti paringono hambamu ketabahan
Masalah ati sing lagi bubrah saiki
Tak percoyo tak hormati
Jebule kui kabeh ngapusi

Tumetes ing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Kowe uwis cidro dadi sumpah setiamu

Tak kon tumindak sing becik
Uwis tak lakoni
Tak kon tumindak sing apik
Kui mesti tak turuti
Janji setiaku tak gujengi
Kenceng tekan saiki
Talining asmoro tak tandur
Sak jroning ati

Salah, mungkin aku ra sadar
Aku salah persepsi
Sinambung talining asmoro
Metune du seko ati
Pengorbanan seprene
Jempalitan nganti ameh mati
Koe sing gawe janji malah
Koe dewek sing mblenjani

Tumetes ing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungu ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Koe uwis cidro dadi sumpah setiamu

Tumetes ing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Koe uwis cidro dadi sumpah setiamu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Talining Asmoro Dj Jhandut Version Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Talining Asmoro Dj Jhandut Version, download musik Happy Asmara Talining Asmoro Dj Jhandut Version, download Video Happy Asmara Talining Asmoro Dj Jhandut Version, Happy Asmara Talining Asmoro Dj Jhandut Version mp4
Download Lagu