Woro Widowati Cerito Loro Lagu MP3 dan Video Download

Woro Widowati Cerito Loro

Gambar Woro Widowati Cerito Loro

Listen: 178K

Date: 26 Mar 2021

Duration: 6:12

Likes: 5.3K

Woro Widowati Cerito Loro Video :

Description:

Woro Widowati Cerito Loro, Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu seng paling tak tresnani
Getun ati iki, aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo
Mergo kedanan wong lio

Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal ngelarani atiku
Segampang iki caramu
Mupus roso tresno ku
Aku ra bakal lali
Tekan kapan ra bakal tak ngapurani

Koe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno godho
Aku ra iso nompo
Lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen
Aku iki dudu sopo-sopo

Seng gede pangapuramu, lungaku ninggal tau
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu
Kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku
Korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni, cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Koe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno godho
Aku ra iso nompo
Lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen
Aku iki dudu sopo-sopo

Seng gede pangapuramu, lungaku ninggal tau
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu
Kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku
Korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni, cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Ora perlu tok getuni, cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Woro Widowati Cerito Loro Mp3 Gratis, download mp3 Woro Widowati Cerito Loro, download musik Woro Widowati Cerito Loro, download Video Woro Widowati Cerito Loro, Woro Widowati Cerito Loro mp4
Download Lagu