Era Syaqira Legowo Lagu MP3 dan Video Download

Era Syaqira Legowo

Gambar Era Syaqira Legowo

Listen: 3.6K

Date: 11 Feb 2021

Duration: 4:59

Likes: 76

Era Syaqira Legowo Video :

Description:

Era Syaqira Legowo, Nelongso roso ati iki
Kelingan lungamu wingi
Tanpo sebab tanpo ngomong opo-opo
Kowe tego lungo ninggal crito loro

Saiki wes bedo dalane
Kowe uwis ro liyane
Ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke
Senajan njero ati loro rasane

Reff:
Aku wis ikhlas nompo kahanane
Lalekno wae tresnaku dinggo kowe
Cukup aku sing loro
Dongaku siji mugo kowe bahagio

Saiki wes bedo dalane
Kowe uwis ro liyane
Ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke
Senajan njero ati loro rasane

Reff:
Aku wis ikhlas nompo kahanane
Lalekno wae tresnaku dinggo kowe
Cukup aku sing loro
Dongaku siji mugo kowe bahagio

Ikhlas legowo ati iki
Sing wis tok blenjani
Ora ngarep kowe teko
Opo kowe bali
Nanging kowe kudu ngerti
Tulus tresno iki
Mung aku sing nduweni

Ikhlas legowo ati iki
Sing wis tok blenjani
Ora ngarep kowe teko
Opo kowe bali
Nanging kowe kudu ngerti
Tulus tresno iki
Mung aku sing nduweni
Tuluse tresno iki
Mung aku sing nduweni..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Era Syaqira Legowo Mp3 Gratis, download mp3 Era Syaqira Legowo, download musik Era Syaqira Legowo, download Video Era Syaqira Legowo, Era Syaqira Legowo mp4
Download Lagu