Vayz Luluk Feat Mala Agatha Siji Sijine Lagu MP3 dan Video Download

Vayz Luluk Feat Mala Agatha Siji Sijine

Gambar Vayz Luluk Feat Mala Agatha Siji Sijine

Listen: 82.2K

Date: 19 Apr 2021

Duration: 5:21

Likes: 3.5K

Vayz Luluk Feat Mala Agatha Siji Sijine Video :

Description:

Vayz Luluk Feat Mala Agatha Siji Sijine, Sadar aku iki amung wong kere
Mung sak anane aku nyambut gawe
Budal isuk nganti temekan sore
Nanging ora sepiro asile

Aku trimo yen iki kahanane
Bukti gede tresnaku kanggo kowe
Senajan lawuh krupuk karo tempe
Ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe

Reff:
Nganti putih rambutku
Tak jogo tresnomu
Ora bakal luntur
Sak pedote nafasku

Tak kuatne atiku
Senajan wong tuwomu
Ora pernah setuju
Nduwe mantu aku dadi bojomu

Reff:
Maturnuwun wes ngancani uripku
Masio ngene keadaanku
Ora masalah bungah susah
Aku emoh pisah

Mugi gusti maringi dalane
Gede syukur lan ngibadahe
Siji sijine
Yakin gusti allah mboten sare

Aku trimo yen iki kahanane
Bukti gede tresnaku kanggo kowe
Senajan lawuh krupuk karo tempe
Ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe

Reff:
Maturnuwun wes ngancani uripku
Masio ngene keadaanku
Ora masalah bungah susah
Aku emoh pisah

Mugi gusti maringi dalane
Gede syukur lan ngibadahe
Siji sijine
Yakin gusti allah mboten sare
Siji sijine
Yakin gusti allah mboten sare..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vayz Luluk Feat Mala Agatha Siji Sijine Mp3 Gratis, download mp3 Vayz Luluk Feat Mala Agatha Siji Sijine, download musik Vayz Luluk Feat Mala Agatha Siji Sijine, download Video Vayz Luluk Feat Mala Agatha Siji Sijine, Vayz Luluk Feat Mala Agatha Siji Sijine mp4
Download Lagu