Happy Asmara Wes Suwe Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Wes Suwe

Gambar Happy Asmara Wes Suwe

Listen: 149.2K

Date: 03 Feb 2021

Duration: 5:51

Likes: 2.1K

Happy Asmara Wes Suwe Video :

Description:

Happy Asmara Wes Suwe, Wes suwe.. aku lan sliramu pisahan
Atiku.. isih tansah kelingan
Wes suwe.. aku tanpo sliramu
Rasane.. atiku durung lilo kelangan

Wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu
Piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu
Ning kene.. aku sih tansah eling sliramu
Masio.. sliramu wes gawe tatu atiku

Reff:

Loro senajan loro
Tatu senajan tatu
Tak kuat-kuatne atiku
Nompo lakon katresnanku
Nyongko aku ra nyongko
Ngiro aku ra ngiro
Tego gawe susahku
Sliramu ninggal aku

Wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu
Piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu
Ning kene.. aku sih tansah eling sliramu
Masio.. sliramu wes gawe tatu atiku

Reff:

Loro senajan loro
Tatu senajan tatu
Tak kuat-kuatne atiku
Nompo lakon katresnanku

Nyongko aku ra nyongko
Ngiro aku ra ngiro
Tego gawe susahku
Sliramu ninggal aku
Loro senajan loro
Tatu senajan tatu
Tak kuat-kuatne atiku
Nompo lakon katresnanku
Nyongko aku ra nyongko
Ngiro aku ra ngiro
Tego gawe susahku
Sliramu ninggal aku

Sliramu ninggal aku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Wes Suwe Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Wes Suwe, download musik Happy Asmara Wes Suwe, download Video Happy Asmara Wes Suwe, Happy Asmara Wes Suwe mp4
Download Lagu