Ndarboy Genk Kalah Awu Ost Film Series Kalah Awu Lagu MP3 dan Video Download

Ndarboy Genk Kalah Awu Ost Film Series Kalah Awu

Gambar Ndarboy Genk Kalah Awu Ost Film Series Kalah Awu

Listen: 181.7K

Date: 10 Apr 2021

Duration: 5:44

Likes: 9.9K

Ndarboy Genk Kalah Awu Ost Film Series Kalah Awu Video :

Description:

Ndarboy Genk Kalah Awu Ost Film Series Kalah Awu, Ngopo aku sing slalu salah
Ngopo aku sing kudu ngalah
Kedung jeru isa tak jajagi
Nanging atine manungsa sapa sing ngerti
Sak landhepe blati isih landhep lathi
Mula kudu ngati-ati

Aku meneng mung ngampet lara
Aku pancen wong ra sepira
Urip iki mung sawang sinawang
Ora golek pemeneng aja saling jegang
Sak panase geni isih panas ati
Yen diomongke neng mburi

Gusti salah kula napa kerep ditula-tula
Arep sambat bingung karo sapa
Gusti mantepna lakuku duduhna dalanku
Yen kudu kalah aku mung kalah awu

Aku meneng mung ngampet lara
Aku pancen wong ra sepira
Urip iki mung sawang sinawang
Ora golek pemeneng aja saling jegang
Sak panase geni isih panas ati
Yen diomongke neng mburi

Gusti salah kula napa kerep ditula-tula
Arep sambat bingung karo sapa
Gusti mantepna lakuku duduhna dalanku
Yen kudu kalah aku mung kalah awu

Yen kudu kalah aku mung kalah awu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ndarboy Genk Kalah Awu Ost Film Series Kalah Awu Mp3 Gratis, download mp3 Ndarboy Genk Kalah Awu Ost Film Series Kalah Awu, download musik Ndarboy Genk Kalah Awu Ost Film Series Kalah Awu, download Video Ndarboy Genk Kalah Awu Ost Film Series Kalah Awu, Ndarboy Genk Kalah Awu Ost Film Series Kalah Awu mp4
Download Lagu