Syahiba Saufa Layang Dungo Restu Ldr Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Layang Dungo Restu Ldr

Gambar Syahiba Saufa Layang Dungo Restu Ldr

Listen: 253K

Date: 30 Dec 2020

Duration: 5:22

Likes: 5.2K

Syahiba Saufa Layang Dungo Restu Ldr Video :

Description:

Syahiba Saufa Layang Dungo Restu Ldr, Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Layang Dungo Restu Ldr Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Layang Dungo Restu Ldr, download musik Syahiba Saufa Layang Dungo Restu Ldr, download Video Syahiba Saufa Layang Dungo Restu Ldr, Syahiba Saufa Layang Dungo Restu Ldr mp4
Download Lagu