Arnilla Putri Solo Ninggal Janji Lagu MP3 dan Video Download

Arnilla Putri Solo Ninggal Janji

Gambar Arnilla Putri Solo Ninggal Janji

Listen: 4.7K

Date: 11 Feb 2021

Duration: 5:06

Likes: 183

Arnilla Putri Solo Ninggal Janji Video :

Description:

Arnilla Putri Solo Ninggal Janji, Tegone kowe medotke tresno
Gampang men ngomong koyo ngono
Opo tresnaku isih kurang
Opo ra kelingan janji sing bok ucap

Piye karepmu kudu piye
Bondo tresno yowes tak kekne
Kurang opo meneh tresnaku
Aku wong lanang yo nduwe perasaan

Wes cukup awakmu nglarani aku
Yen uwes ngene aku mung ikhlas wae

Reff:
Stadion manahan
Mlaku bareng gandengan tangan
Nalikane kowe aku bebarengan

Sepanjang dalan iki
Purwosari slamet riyadi
Panggon saksi
Awakdewe dadi siji

Piye karepmu kudu piye
Bondo tresno yowes tak kekne
Kurang opo meneh tresnaku
Aku wong lanang yo nduwe perasaan

Wes cukup awakmu nglarani aku
Yen uwes ngene aku mung ikhlas wae

Reff:
Stadion manahan
Mlaku bareng gandengan tangan
Nalikane kowe aku bebarengan

Sepanjang dalan iki
Purwosari slamet riyadi
Panggon saksi
Awakdewe dadi siji

Reff:
Stadion manahan
Mlaku bareng gandengan tangan
Nalikane kowe aku bebarengan

Sepanjang dalan iki
Purwosari slamet riyadi
Panggon saksi
Awakdewe dadi siji

Selamat tinggal sayang
Ku'ucapkan selamat jalan
Semoga kau bahagia dengan dia

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Arnilla Putri Solo Ninggal Janji Mp3 Gratis, download mp3 Arnilla Putri Solo Ninggal Janji, download musik Arnilla Putri Solo Ninggal Janji, download Video Arnilla Putri Solo Ninggal Janji, Arnilla Putri Solo Ninggal Janji mp4
Download Lagu