Hendra Kumbara Embuh Lagu MP3 dan Video Download

Hendra Kumbara Embuh

Gambar Hendra Kumbara Embuh

Listen: 3.7K

Date: 16 Oct 2020

Duration: 3:29

Likes: 409

Hendra Kumbara Embuh Video :

Description:

Hendra Kumbara Embuh, Saben ketemu koe
Ra iso tak critakke
Rasane embuh
Arep ngomong rak metu
Ilat dadakan kaku
Tak pikir jeru nganti ra iso turu

Saben cedak awakmu
Mung iso ngguya ngguyu
Rasane embuh
Arep nembung rak wani
Mung tak pendam neng ati
Yen wayah wengi tansah kegowo mimpi

Wes pirang pirang tahun mung tak pendem roso iki
Wes nganti ora ketung nggonku arep ngucapake
Nanging nganti seprene durong dadi gawe
Arep ngomong aku tresno koe

Saben cedak awakmu
Mung iso ngguya ngguyu
Rasane embuh
Arep nembung rak wani
Mung tak pendam neng ati
Yen wayah wengi tansah kegowo mimpi

Wes pirang pirang tahun mung tak pendem roso iki
Wes nganti ora ketung nggonku arep ngucapake
Nanging nganti seprene durong dadi gawe

Arep ngomong aku tresno koe
Arep ngomong aku tresno koe
Arep ngomong aku tresno koe

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Hendra Kumbara Embuh Mp3 Gratis, download mp3 Hendra Kumbara Embuh, download musik Hendra Kumbara Embuh, download Video Hendra Kumbara Embuh, Hendra Kumbara Embuh mp4
Download Lagu