Dj Mukiyo Fire Amanda I Lagu MP3 dan Video Download

Dj Mukiyo Fire Amanda I

Gambar Dj Mukiyo Fire Amanda I

Listen: 7.3K

Date: 14 Oct 2020

Duration: 5:47

Likes: 147

Dj Mukiyo Fire Amanda I Video :

Description:

Dj Mukiyo Fire Amanda I, Sing.. mergo.. ilange
Welas.. riko eman
Hang.. dadi.. jalarane
Ati wirang.. dadekno warang

Sing.. mikir.. bengene
Sun imbangi.. riko
Welas hang.. sun kudangi
Mung gawe.. larane ati

Reff :
Kebacute riko
Sing duwe dugo
Nggandeng wong liyo
nong ngarep moto
Manggan manggane

jare welase
nono tunggale
Tibane mukiyo

Kebacute riko
Sing duwe dugo
nggandeng wong liyo
Nong ngarep moto
Manggan manggane

Jare welase
Nono tunggale
Tibane mukiyo

Sing.. mergo.. ilange
Welas.. riko eman
Hang.. dadi.. jalarane
Ati wirang.. dadekno warang

Sing.. mikir.. bengene
Sun imbangi.. riko
Welas hang.. sun kudangi
Mung gawe.. larane ati

Reff :
Kebacute riko
Sing duwe dugo
Nggandeng wong liyo
Nong ngarep moto
Manggan manggane

Jare welase
Nono tunggale
Tibane mukiyo

Kebacute riko
Sing duwe dugo
Nggandeng wong liyo
Nong ngarep moto
Manggan manggane

Jare welase
Nono tunggale
Tibane mukiyo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dj Mukiyo Fire Amanda I Mp3 Gratis, download mp3 Dj Mukiyo Fire Amanda I, download musik Dj Mukiyo Fire Amanda I, download Video Dj Mukiyo Fire Amanda I, Dj Mukiyo Fire Amanda I mp4
Download Lagu