Mala Agatha Menungso Oratoto Lagu MP3 dan Video Download

Mala Agatha Menungso Oratoto

Gambar Mala Agatha Menungso Oratoto

Listen: 18.7K

Date: 19 Oct 2020

Duration: 5:03

Likes: 686

Mala Agatha Menungso Oratoto Video :

Description:

Mala Agatha Menungso Oratoto, Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Cerito wingi tak tuliske dadi lagu
Mergo kahanane sing marai ngelu
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki
Sing marai netes eluh ono pipi

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mala Agatha Menungso Oratoto Mp3 Gratis, download mp3 Mala Agatha Menungso Oratoto, download musik Mala Agatha Menungso Oratoto, download Video Mala Agatha Menungso Oratoto, Mala Agatha Menungso Oratoto mp4
Download Lagu