Kusumaning Ati Ardha Tatu Lagu MP3 dan Video Download

Kusumaning Ati Ardha Tatu

Gambar Kusumaning Ati Ardha Tatu

Listen: 4.6K

Date: 14 Apr 2021

Duration: 5:30

Likes: 516

Kusumaning Ati Ardha Tatu Video :

Description:

Kusumaning Ati Ardha Tatu, Kusumaning ati
Duh wong ayu kang tak anti-anti
Mung tekamu biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jeroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pahit tibo mburine
Malah ngangelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo ra ono rubedho

Sak pungkure
Nggonmu lungo
Ora kondo-kondo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Kusumaning Ati Ardha Tatu Mp3 Gratis, download mp3 Kusumaning Ati Ardha Tatu, download musik Kusumaning Ati Ardha Tatu, download Video Kusumaning Ati Ardha Tatu, Kusumaning Ati Ardha Tatu mp4
Download Lagu