Northsle Ninggal Roso Lagu MP3 dan Video Download

Northsle Ninggal Roso

Gambar Northsle Ninggal Roso

Listen: 18.2K

Date: 24 Jan 2020

Duration: 5:07

Likes: 826

Northsle Ninggal Roso Video :

Description:

Northsle Ninggal Roso, Roso iki pernah neng atimu
Senajan sliramu wes ninggalke aku
Mbiyen janji bakal nyawiji
Ning saikine mblenjani

Aku percoyo marang slirahmu
Rabakal medot janji setyaku
Wes cukup ceritoku lan awakmu
Tak ikhlaske yen durung jodohku

Reff:
Koe lungo ninggal roso tresno iki
Tresno sing mbiyen mbok langgati
Saikine koe nyanding ro wong liyo
Tak trimo kanthi legowo

Aku percoyo marang slirahmu
Rabakal medot janji setyaku
Wes cukup ceritoku lan awakmu
Tak ikhlaske yen durung jodohku

Reff:
Koe lungo ninggal roso tresno iki
Tresno sing mbiyen mbok langgati
Saikine koe nyanding ro wong liyo
Tak trimo kanthi legowo

Koe lungo ninggal roso tresno iki
Tresno sing mbiyen mbok langgati
Saikine koe nyanding ro wong liyo
Tak trimo kanthi legowo
Tak trimo kanthi legowo
Aku lilo koe lungo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Northsle Ninggal Roso Mp3 Gratis, download mp3 Northsle Ninggal Roso, download musik Northsle Ninggal Roso, download Video Northsle Ninggal Roso, Northsle Ninggal Roso mp4
Download Lagu