Sewates Impen Alfiansyah Lagu MP3 dan Video Download

Sewates Impen Alfiansyah

Gambar Sewates Impen Alfiansyah

Listen: 5.3K

Date: 31 Jan 2021

Duration: 7:06

Likes: 657

Sewates Impen Alfiansyah Video :

Description:

Sewates Impen Alfiansyah, Pancene takdirku koyo ngene
Tresnoku karo kowe
Sewates impen wae

Duh gusti kuatke ati
Saben dino aku dewe
Nglakoni urip iki

Isoku mung mendem
Jero roso neng ati
Mugo kowe iso nemu wong
Sing mbok goleki
Mugo oleh sing gemati

Reff:
Umpamane kowe ngerti
Aku nengkene ngenteni
Sliramu sing tak anti
Urip bebarengan tekan mati

Senadyan kowe lungo
Mileh wong liyo
Aku nengkene nrimo legowo

Duh gusti kuatke ati
Saben dino aku dewe
Nglakoni urip iki

Isoku mung mendem
Jero roso neng ati
Mugo kowe iso nemu wong
Sing mbok goleki
Mugo oleh sing gemati

Reff:
Umpamane kowe ngerti
Aku nengkene ngenteni
Sliramu sing tak anti
Urip bebarengan tekan mati

Senadyan kowe lungo
Mileh wong liyo
Aku nengkene nrimo legowo

Umpamane kowe ngerti
Aku nengkene ngenteni
Sliramu sing tak anti
Urip bebarengan tekan mati

Senadyan kowe lungo
Mileh wong liyo
Aku nengkene nrimo legowo

Endahe esemmu
Gawe bungahe atiku
Ra ono liyo mung kowe wong ayu
Ra ono liyo oooo
Mung kowe wong ayu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Sewates Impen Alfiansyah Mp3 Gratis, download mp3 Sewates Impen Alfiansyah, download musik Sewates Impen Alfiansyah, download Video Sewates Impen Alfiansyah, Sewates Impen Alfiansyah mp4
Download Lagu